У Костянтинівському ліцеї пропонують меню до посту

Школярі та педагоги замовляють кухарю пісні страви

Пісний суп, картопля без масла, кілька видів салатів, пісні пиріжки можуть придбати учні у шкільній їдальні.

- У кожному класі є діти, що дотримуються посту. Їх небагато, кожного ми  знаємо. Щодня готуємо страви для більшості учнів – на бульйоні, котлети, інші м’ясні вироби.  Сьогодні, наприклад, зварили борщ з м'ясом  і пісний рисовий суп, картоплю двох видів готували – з маслом і звичайну толчену на воді, напекли пісних пиріжків – тісто там без яєць, - розповіла Валентина Сапкевич – завідувач виробництвом  шкільної їдальні у ліцеї.