У Костянтинівці з’явився “Куркуль”

Сергій Свириденко з Іванопілля відкрив крамницю з такою назвою, де продає сири і ковбаси власного виробництва

Поки покупців у нього небагато, людей трохи лякає ціна: козячий сир тут від 300 гривень, сиров’ялена ковбаса і м’ясо від 250 грн.

-Я хочу тут поставити слайсер, аби нарізати людям свіжий бекон, щоб вдома вони одразу могли його смажити. Так, у мене ціна вища за те м'ясо, що вирощують на свинокомлексах за три місяці. Але тут 100% натуральний продукт. Я і моя родина це виготовляємо, тому гарантую якість. Таких невеликих крамниць, де власник сам продає товар, багато у Європі. Я свого часу працював у Португалії, бачив, як вони це роблять, тепер цей досвід впроваджую на Донеччині. Мрію, аби і в Україні малий бізнес розвивався, але для цього потрібно багато працювати і знайти свою нішу на ринку, - поділився підприємець.

Цього літа Сергій Свириденко взяв  участь у конкурсі Український донецький куркуль, нещодавно отримав гроші на свій проект і почав будівництво сироварні. Гроші переможцям проекту дає Донецька обладміністрація і місцева влада. Максимальна сума гранту - 500 тисяч гривень.

Отзывы и комментарии

Написать отзыв
Написать комментарий

Отзыв - это мнение или оценка людей, которые хотят передать опыт или впечатления другим пользователями нашего сайта с обязательной аргументацией оставленного отзыва.
 
Основной принцип - «посетил - отпишись». 
Ваш отзыв поможет многим принять правильное решение

 Комментарии предназначены для общения и обсуждения , а также для выяснения интересующих вопросов

Не допускается: использование ненормативной лексики, угроз или оскорблений; непосредственное сравнение с другими конкурирующими компаниями; размещение ссылок на сторонние интернет-ресурсы; реклама и самореклама, заявления, связанные с деятельностью компании.

Введите email:
Ваш e-mail не будет показываться на сайте
или Авторизуйтесь , для написания отзыва
Отзыв:
Загрузить фото:
Выбрать